Detaljer om RF koaksial SMA-stik

Detaljer om RF koaksial SMA-stik

Hej, kom for at konsultere vores produkter!

SMA-stik er et meget brugt semi-præcisions subminiature RF- og mikrobølgestik, specielt velegnet til RF-forbindelse i elektroniske systemer med frekvenser op til 18 GHz eller endnu højere.SMA-stik har mange former, han-, hun-, lige, retvinklede, membranfittings osv., som kan opfylde de fleste krav.Dens ultra lille størrelse gør det også muligt at bruge den, selv i relativt små elektroniske enheder.

1、 Introduktion til SMA-stik
SMA bruges normalt til at levere RF-forbindelse mellem printkort.Mange mikrobølgekomponenter omfatter filtre, dæmpere, mixere og oscillatorer.Konnektoren har et eksternt gevindforbindelsesinterface, som har en sekskantet form og kan spændes med en skruenøgle.De kan spændes til den korrekte tæthed ved hjælp af en speciel momentnøgle, så der kan opnås en god forbindelse uden overspænding.

Det første SMA-stik er designet til 141 semi-stift koaksialkabel.Det originale SMA-stik kan kaldes det mindste stik, fordi midten af ​​koaksialkablet danner forbindelsens midterstift, og der er ingen grund til at skifte mellem koaksial-midterlederen og centerbenet på specialstikket.

Dens fordel er, at kabeldielektrikken er direkte forbundet til grænsefladen uden luftgab, og dens ulempe er, at kun et begrænset antal tilslutnings-/frakoblingscyklusser kan udføres.Men for applikationer, der bruger halvstive koaksialkabler, er det usandsynligt, at dette vil være et problem, da installationen normalt løses efter den første samling.

2、 Ydeevne af SMA-stik
SMA-stikket er designet til at have en konstant impedans på 50 ohm på stikket.SMA-stik blev oprindeligt designet og designet til arbejde op til 18 GHz, selvom nogle versioner har en topfrekvens på 12,4 GHz og nogle versioner er blevet udpeget som 24 eller 26,5 GHz.Højere øvre frekvensgrænser kan kræve drift med højere returtab.

Generelt har SMA-stik højere reflektans end andre stik op til 24 GHz.Dette skyldes vanskeligheden ved nøjagtigt at fikse den dielektriske støtte, men på trods af denne vanskelighed har nogle producenter formået at overvinde dette problem korrekt og er i stand til at udpege deres stik til 26,5 GHz-drift.

For fleksible kabler bestemmes frekvensgrænsen normalt af kablet i stedet for stikket.Dette skyldes, at SMA-stik accepterer meget små kabler, og deres tab er naturligvis langt større end for stik, især i den frekvens, de måtte bruge.

3、 Nominel effekt af SMA-stik
I nogle tilfælde kan bedømmelsen af ​​SMA-stikket være vigtig.Nøgleparameteren til at bestemme den gennemsnitlige effekthåndteringskapacitet for det tilhørende akselstik er, at det kan transmittere høj strøm og holde varmestigningen til en moderat temperatur.

Opvarmningseffekten er hovedsageligt forårsaget af kontaktmodstanden, som er en funktion af kontaktfladen og måden kontaktpuderne er sammen.Et nøgleområde er midterkontakten, som skal være korrekt formet og passe godt sammen.Det skal også bemærkes, at den gennemsnitlige nominelle effekt falder med frekvensen, fordi modstandstabet stiger med frekvensen.

Strømbehandlingsdataene for SMA-stik varierer meget blandt producenter, men nogle tal viser, at nogle kan behandle 500 watt ved 1GHz og falde til lidt mindre end 200 watt ved 10GHz.Dette er dog også de målte data, som faktisk kan være højere.

Til SMA har mikrostrip-konnektor fire typer: aftagelig type, metal TTW-type, Medium TTW-type, direkte forbindelsestype.Klik venligst på:https://www.dbdesignmw.com/microstrip-connector-selection-table/for at vælge den købende.


Indlægstid: 30. december 2022