Hvordan vælger man koaksiale kontakter?

Hvordan vælger man koaksiale kontakter?

Hej, kom for at konsultere vores produkter!

Koaksial switch er et passivt elektromekanisk relæ, der bruges til at skifte RF-signaler fra en kanal til en anden.Disse switches bruges i vid udstrækning i signalrouting-situationer, der kræver høj frekvens, høj effekt og høj RF-ydeevne.Det bruges også ofte i RF-testsystemer, såsom antenner, satellitkommunikation, telekommunikation, basestationer, flyelektronik eller andre applikationer, der skal skifte RF-signaler fra den ene ende til den anden.

koaksiale kontakter 1

Skift port
Når vi taler om koaksiale switche, siger vi ofte nPmT, det vil sige n pol m-kast, hvor n er antallet af input-porte og m er antallet af output-porte.For eksempel kaldes RF-switchen med én indgangsport og to udgangsporte SPDT/1P2T.Hvis RF-switchen har én indgang og 14 udgange, skal vi vælge RF-switchen på SP14T.

4.1
4

Skift parametre og karakteristika

Hvis signalet skal skiftes mellem de to antenneender, kan vi med det samme vide at vælge SPDT.Selvom omfanget af udvælgelsen er blevet indsnævret til SPDT, er vi stadig nødt til at stå over for mange typiske parametre leveret af producenter.Vi skal omhyggeligt læse disse parametre og karakteristika, såsom VSWR, Ins.Loss, isolation, frekvens, stiktype, strømkapacitet, spænding, implementeringstype, terminal, indikation, styrekredsløb og andre valgfri parametre.

Frekvens og stiktype

Vi skal bestemme systemets frekvensområde og vælge den passende koaksiale switch i henhold til frekvensen.Den maksimale driftsfrekvens for koaksiale switches kan nå 67GHz, og forskellige serier af koaksiale switche har forskellige driftsfrekvenser.Generelt kan vi bedømme driftsfrekvensen for koaksial switch i henhold til stiktypen, eller stiktypen bestemmer frekvensområdet for koaksial switch.

For et 40 GHz applikationsscenarie skal vi vælge et 2,92 mm stik.SMA-stik bruges mest i frekvensområdet inden for 26,5 GHz.Andre almindeligt anvendte stik, såsom N-head og TNC, kan fungere ved 12,4 GHz.Endelig kan BNC-stikket kun fungere ved 4GHz.
DC-6/8/12,4/18/26,5 GHz: SMA-stik

DC-40/43,5 GHz: 2,92 mm stik

DC-50/53/67 GHz: 1,85 mm stik

Strømkapacitet

I vores applikations- og enhedsvalg er strømkapacitet normalt en nøgleparameter.Hvor meget strøm en switch kan modstå, bestemmes normalt af kontaktens mekaniske design, de anvendte materialer og typen af ​​stik.Andre faktorer begrænser også switchens strømkapacitet, såsom frekvens, driftstemperatur og højde.

Spænding

Vi har allerede kendt de fleste af nøgleparametrene for koaksial switch, og valget af følgende parametre afhænger helt af brugerens præference.

Koaksialkontakten består af en elektromagnetisk spole og magnet, som har brug for jævnspænding for at drive kontakten til den tilsvarende RF-vej.Spændingstyperne, der bruges til sammenligning af koaksial switch, er som følger:

Spolespændingsområde

5VDC 4-6VDC

12VDC 13-17VDC

24VDC 20-28VDC

28VDC 24-32VDC

Drevtype

I switchen er driveren en elektromekanisk enhed, der skifter RF-kontaktpunkter fra en position til en anden.For de fleste RF-afbrydere bruges en magnetventil til at virke på den mekaniske forbindelse på RF-kontakten.Når vi vælger en switch, står vi normalt over for fire forskellige typer drev.

Fejlsikker

Når der ikke er tilført ekstern styrespænding, er én kanal altid tændt.Tilføj ekstern strømforsyning og skift for at vælge den tilsvarende kanal;Når den eksterne spænding forsvinder, skifter kontakten automatisk til den normalt ledende kanal.Derfor er det nødvendigt at sørge for kontinuerlig jævnstrømsforsyning for at holde switchen skiftet til andre porte.

Låsende

Hvis låsekontakten skal bevare sin koblingstilstand, skal den kontinuerligt injicere strøm, indtil en puls-DC-spændingskontakt påføres for at ændre den aktuelle koblingstilstand.Derfor kan Place Latching-drevet forblive i den sidste tilstand, efter at strømforsyningen forsvinder.

Låsende selvafskæring

Afbryderen behøver kun strøm under omskiftningsprocessen.Efter at skiftet er afsluttet, er der en automatisk lukkestrøm inde i kontakten.På dette tidspunkt har kontakten ingen strøm.Det vil sige, at koblingsprocessen kræver ekstern spænding.Når driften er stabil (mindst 50 ms), skal du fjerne den eksterne spænding, og kontakten forbliver på den specificerede kanal og skifter ikke til den originale kanal.

Normalt åben

Denne arbejdstilstand SPNT er kun gyldig.Uden styrespænding er alle koblingskanaler ikke ledende;Tilføj ekstern strømforsyning og skift for at vælge den angivne kanal;Når den eksterne spænding er lille, vender kontakten tilbage til den tilstand, at alle kanaler er ikke-ledende.

Forskellen mellem Latching og Failsafe

Fejlsikker kontrolstrøm fjernes, og kontakten skiftes til den normalt lukkede kanal;Latching styrespændingen fjernes og forbliver på den valgte kanal.

Når der opstår en fejl, og RF-strømmen forsvinder, og switchen skal vælges i en bestemt kanal, kan Failsafe switch overvejes.Denne tilstand kan også vælges, hvis den ene kanal er i almindelig brug, og den anden kanal ikke er i almindelig brug, fordi når du vælger en fælles kanal, behøver kontakten ikke levere drivspænding og strøm, hvilket kan forbedre strømeffektiviteten.


Posttid: Dec-03-2022