Hvordan vælger man RF koaksial switch?

Hvordan vælger man RF koaksial switch?

Hej, kom for at konsultere vores produkter!

En koaksial switch er et passivt elektromekanisk relæ, der bruges til at skifte RF-signaler fra en kanal til en anden.Denne type switch er meget udbredt i signalrouting-situationer, der kræver høj frekvens, høj effekt og høj RF-ydeevne.Det bruges også ofte i RF-testsystemer, såsom antenner, satellitkommunikation, telekommunikation, basestationer, flyelektronik eller andre applikationer, der kræver skift af RF-signaler fra den ene ende til den anden.

Skift port
NPMT: hvilket betyder n-polet m-kast, hvor n er antallet af input-porte og m er antallet af output-porte.For eksempel kaldes en RF-switch med én indgangsport og to udgangsporte et enkeltpolet dobbeltkast eller SPDT/1P2T.Hvis RF-switchen har én indgang og 6 udgange, skal vi vælge SP6T RF-switchen.

RF karakteristika
Vi tager normalt fire punkter i betragtning: Insert loss, VSWR, Isolation og Power.

Frekvenstype:
Vi kan vælge koaksialkontakten i henhold til frekvensområdet for vores system.Den maksimale frekvens, vi kan tilbyde, er 67GHz.Normalt kan vi bestemme frekvensen af ​​koaksial switch baseret på dens stiktype.
SMA-stik: DC-18GHz/DC-26.5GHz
N-stik: DC-12GHz
2,92 mm stik: DC-40GHz/DC-43,5GHz
1,85 mm stik: DC-50GHz/DC-53GHz/DC-67GHz
SC-stik: DC-6GHz

Gennemsnitlig effekt: Nedenstående billede viser den gennemsnitlige effekt db designs switche.

Spænding:
Koaksialkontakten inkluderer en elektromagnetisk spole og magnet, som kræver jævnspænding for at drive kontakten til den tilsvarende RF-vej.Spændingstyperne, der almindeligvis anvendes i koaksialafbrydere, er som følger: 5V.12V.24V.28V.Normalt bruger kunder ikke 5V spænding direkte.Vi understøtter en mulighed for TTL for at lade en lavspænding som 5v styre RF-switch.

Drev type:
Fejlsikker: Når der ikke er tilført ekstern styrespænding, er en kanal altid ledende.Tilføj en ekstern strømforsyning, RF-kanalen føres til en anden.Når spændingen afbrydes, er den tidligere RF-kanal ledende.
Låsning: Afbryder af låsende type har brug for kontinuerlig strømforsyning for at holde den relevante RF-kanal ledende.Når strømforsyningen forsvinder, kan låsedrevet forblive i sin endelige tilstand.
Normalt åben: Denne arbejdstilstand er kun gyldig for SPNT.Uden styrespændingen er alle omskifterkanaler ikke ledende;Tilføj en ekstern strømforsyning og vælg den angivne kanal til kontakten;Når den eksterne spænding ikke er påført, vender kontakten tilbage til en tilstand, hvor alle kanaler ikke er ledende.

Indikator: Denne funktion hjælper med at vise kontaktens status.

-en


Posttid: Mar-06-2024